Update: Maatregelen tegen coronavirus

De overheid heeft allerlei maatregelen afgekondigd om het coronavirus te bestrijden. Maatregelen  die erop gericht zijn het contact tussen mensen te voorkomen of enorm te beperken.

Ook Openbaar Belang neemt maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We volgen hierbij de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). We nemen liever het zekere voor het onzekere.
Daarom hebben we besloten dat ons kantoor alleen op afspraak is geopend. Het gaat dan alleen om afspraken die echt noodzakelijk zijn. We proberen zoveel mogelijk via de telefoon of mail op te lossen. We zijn telefonisch bereikbaar via (038) 45 67 222 of via info@openbaarbelang.nl.

Reparatieverzoek
Klik hier om uw reparatie in Mijn Belang te melden en in te plannen.
Heeft u een cv storing, een glasschade of een verstopping? Belt u dan bellen met (038) 45 67 222, keuze 1. Het niet mogelijk om deze digitaal te melden.

Spoed onder werktijd
Heeft u onder werktijd een reparatieverzoek dat niet kan wachten, bijvoorbeeld een ernstige lekkende waterleiding, gaslek of een buitensluiting? Bel dan (038) 4567 222, keuze 1. Er volgt een keuze menu voor cv storing (1), glasschade (2), verstopping (3). Bij keuze 4 krijgt u een medewerker van ons aan de lijn. Wij nemen dan direct contact op met het bedrijf dat bij u langs moet komen.

Spoed buiten werktijd
Heeft u een dringende storing of schade buiten werktijd? Bel dan (038) 45 67 222. U wordt doorgeschakeld naar onze storingsdienst.

MAATREGELEN CORONAVIRUS

Let op: 

Heeft u een reparatieverzoek? Voordat de vakman bij u langs komt, vragen wij u:
- Kan de reparatie uitgesteld worden?
- Heeft u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid). Is dat zo? Dan maken we een nieuwe afspraak voor over minimaal 2 weken.

Wij vragen hiervoor uw begrip in verband met de gezondheid voor u en onze vakmannen.  

Worden de maatregelen die verband houden met het coronavirus weer aangescherpt? Dan kan dat van invloed zijn op het indienen en het zelf inplannen van een reparatieverzoek.