Projecten

Weezenlanden-Noord

Zwolle

Openbaar Belang heeft besloten om de 180 woningen aan de Schuurmanstraat en Wiecherlinckstraat te slopen en er minimaal 230 sociale huurwoningen voor terug te bouwen. Nijhuis Bouw en Explorius zijn geselecteerd om de komende jaren...

Bekijk de details

Assendorperdijk

Zwolle

Aan de Assendorperdijk staan 3 flats met in totaal 60 woningen. Openbaar Belang heeft deze charmante woningen weer klaar gemaakt voor de toekomst.

Bekijk de details

Borneo- en Riouwstraat

Zwolle

Aan de Borneo- en Riouwstraat heeft Openbaar Belang 25 eengezinswoningen. Deze woningen zijn toe aan onderhoud. De afgelopen weken hebben we de bewoners hierover geïnformeerd. Ondertussen heeft zeker 70% van de bewoners akkoord gegeven. Hemink Bouw...

Bekijk de details

Fluessen Fivel

Zwolle

Openbaar Belang gaat, samen met Hemink Groep, de woningen aan de Fluessen/Fivel energetisch flink verbeteren. Hierdoor krijgen de huurders meer wooncomfort en wordt het energiegebruik teruggebracht.

Bekijk de details

Bekenbuurt

Zwolle

Openbaar Belang gaat, samen met Salverda Bouw, de woningen in de Bekenbuurt energetisch flink verbeteren. Hierdoor krijgen de huurders meer wooncomfort en wordt het energiegebruik teruggebracht.

Bekijk de details