Nieuws

Woningcorporaties: ‘Maak nieuwbouw mogelijk'

De negen woningcorporaties in de regio Zwolle pakken samen hun opgaven voor nieuwbouw en verduurzaming op. Uit regionaal onderzoek blijkt, dat ze op termijn ondanks samenwerking onvoldoende nieuwe woningen kunnen bouwen vanwege een tekort aan middelen. Daarbij doen ze een dringend beroep op gemeenten en andere samenwerkingspartners om te helpen.

Gezamenlijke energievoorziening en energiebesparende acties

Veel huishoudens krijgen de komende tijd te maken met energieprijzen die hard omhoog gaan. Wat kunt u zelf doen om energie te besparen? En wat betekent het voor u als u in een flat woont en gebruik maakt van een gezamenlijke energievoorziening?

Kom als technisch woningbeheerder bij ons werken

Bij de afdeling Vastgoed komt er de komende periode ruimte voor een Technisch Woningbeheerder. Als technisch woningbeheerder ben je verantwoordelijk voor het goede onderhoud van onze woningen (ca 2800 woningen). Dit onderhoud wordt uitgevoerd door onze onderhoudspartners.

Lynnerkamp 48 met voorrang te koop

Interesse om een ruime eengezinswoning in de buurt Gerenlanden in de wijk Zwolle-Zuid te kopen? En huurt u nu van Openbaar Belang? Maak dan gebruik van de koopvoorrang regel om Lynnerkamp 48 te kopen!

Huurachterstand bij Openbaar Belang historisch laag!

Slechts een handjevol huurders heeft een betalingsachterstand bij Openbaar Belang. In het jaarverslag is te lezen dat eind 2020 0,26% van de zittende huurders voor een huurachterstand zorgde. In 2018 was dit nog 0,42%. Mooie dalende cijfers en behoorlijk lager dan het landelijk gemiddelde dat van ongeveer 1% is gedaald naar 0,8%.

2020 in vogelvlucht

Nieuwsgierig naar de resultaten die wij in 2020 hebben bereikt? Lees dan snel verder.