Schade aan eigendommen

Schade aan uw eigendommen is altijd erg vervelend. Zorg er daarom voor dat u goed verzekerd bent.

Veel gevraagd over Schade aan eigendommen

Wat kan ik doen bij schade aan mijn inboedel?

Algemeen

Is uw inboedel bijvoorbeeld beschadigd door een lekkende waterleiding? Dan kunt u terecht bij uw eigen verzekeringsmaatschappij. Zorg er voor dat u goed verzekerd bent. Het is belangrijk dat het huurdersbelang onderdeel is van uw verzekering.

Wat kan ik doen aan de overlast van stuifsneeuw?

Algemeen

Tijdens dit extreme weer kunt u tijdelijke overlast hebben door stuifsneeuw in combinatie met een harde noordoostenwind. Hierdoor kan er sneeuw in uw woning komen: de sneeuw waait door elke kier naar binnen. Denk aan een ventilatiegaatje, rooster of brievenbus. Ook vindt stuifsneeuw zijn weg via dakramen, afvoerpijpen en dakpannen. Dit lijkt op een lekkage, maar dat is het meestal niet. Wij kunnen dit helaas niet verhelpen.

Wat kunt u zelf doen? 
Ook de komende dagen hebben we nog overlast van stuifsneeuw. Leg een handdoek neer en zorg ervoor dat uw inboedel niet nat wordt. Dek het goed af. 

Is uw inboedel beschadigd door stuifsneeuw? Dan kunt u terecht bij uw eigen verzekeringsmaatschappij. Zorg er voor dat u goed verzekerd bent. Het is belangrijk dat het huurdersbelang onderdeel is van uw verzekering.

Houd de overlast ook na dit extreme weer aan? Neem dan pas contact met ons op.