Over Mijn Belang

Vanaf nu regelt u zelf al uw woonzaken op Mijn Belang! Hier kunt u een reparatieverzoek melden, uw persoonlijke gegveens vinden of een huurbetaling doen. Ieder uur van de dag en op elke dag van de week. Dus wanneer het u uitkomt. Nadat u uw account heeft geactiveerd kunt u inloggen.

Veel gevraagd over Over Mijn Belang

Wat kunt u doen met Mijn Belang

Algemeen

Door in te loggen op Mijn Belang kunt u:

·         uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen

·         de gegevens van uw woning bekijken

·         een reparatieverzoek melden

·         de huur opzeggen

·         uw huur betalen

·         betalingsregeling aanvragen

·         bankrekeningnummer wijzigen

·         een aanpassing of verbetering in uw woning aanvragen

·         overlast melden

·         etc.

Hoe activeer ik mijn inschrijving?

Algemeen

Uw inschrijving activeren is niet moeilijk. U hoeft alleen de stappen te volgen op mijnbelang.nl. De eerste stap is inloggen met de activatiecode die u van ons hebt ontvangen via de mail. Vervolgens controleert u uw gegevens en maakt die zo nodig compleet. Ook voert u een nieuw wachtwoord in.

Wat als ik geen activatiecode heb ontvangen?

Algemeen

Als u geen activatiecode hebt ontvangen dan is bij ons geen e-mail adres van u bekend. Mocht u willen inloggen op Mijn Belang dan heeft u een e-mail adres nodig. Heeft u al een e-mail adres?  Stuur ons dan een mail en wij sturen u de activatiecode terug.

Heb ik een e-mail account nodig?

Algemeen

Ja. Bij het activeren vragen wij u ook een e-mailadres op te geven. U kunt een email adres aanmaken bijvoorbeeld via www.gmail.com

Wat moet ik bij de hand hebben om te kunnen activeren?

Algemeen

Om uw account op Mijn Belang te activeren heeft u alleen uw activatiecode nodig. Die ontvangt u uiterlijk 9 juli 2019 per mail.  Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met Openbaar Belang via (038) 456 72 22.

Ik ben mijn wachtwoord van “Mijn Belang” kwijt. Wat kan ik doen?

Algemeen

Ga naar Mijn Belang en klik op wachtwoord vergeten. U kunt hier uw e-mailadres invullen en u krijgt daarin een mail met verdere instructie.