Tijdelijke verhuur

Als woningen die wij gaan slopen of de plannen voor een leegstaand gebouw nog niet klaar zijn, dan verhuren wij de woningen soms tijdelijk. Dit regelen we niet  altijd zelf. Op dit moment worden woningen die vrijkomen in de Wiecherlinckstraat en Schuurmanstraat (Weezenlanden-Noord) tijdelijk verhuurd. Op de site van Carex kunt u lezen hoe u zich voor de tijdelijke verhuur van deze woningen kunt aanmelden. Ook zijn daar de voorwaarden te lezen.

We bieden af en toe ook zelf tijdelijke huurcontracten van maximaal 2 jaar aan. Hou daarvoor de Woningzoeker in de gaten. Wordt er een woning voor tijdelijke huur aangeboden? Dan staan in die advertentie ook de voorwaarden waar u aan moet voldoen. 

Veel gevraagd over Tijdelijke verhuur

Hebben jullie ook woningen in de tijdelijke verhuur?

Algemeen

Op dit moment bieden we woningen aan in de tijdelijke verhuur in Weezenlanden-Noord, Carex regelt de tijdelijke verhuur voor ons. Hier kunt u lezen hoe u zich kunt aanmelden en wat de voorwaarden zijn.

Bieden wij zelf een woning aan met een tijdelijk huurcontract? Dan is dat te vinden op de Woningzoeker. Ook leet u in die woningadvertentie de voorwaarden die bij tijdelijke huur horen.