Actie PlusAccount SlimmemeterPortal

              

Inzicht in energieverbruik

De energieprijzen stijgen. Een goed moment om te kijken hoe u kunt besparen op energiekosten. Wij helpen u graag. Daarom hebben wij een unieke actie voor de huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ in Zwolle. Twee jaar lang kunt u gratis gebruik maken van het PlusAccount (ter waarde van € 36) van de SlimmemeterPortal met extra’s. Uw PlusAccount stopt vanzelf. U hoeft hiervoor niets te doen. De snelle aanmelders krijgen een energiebox thuisgestuurd ter waarde van € 20. Deze actie geldt ook voor huurders die al gebruik maken van een SlimmemeterPortal of het PlusAccount. Deze actie is mogelijk door subsidie vanuit de RREW (Regeling Reductie Energiegebruik Woningen), wordt gecoördineerd door de gemeente Zwolle en is onderdeel van een breder pakket aan maatregelen voor alle inwoners in Zwolle. Het doel van de RREW is dat er energie wordt bespaard. Activeren van het account kan op www.slimmemeterportal.nl/zwolle/actie. 

SlimmemeterPortal en PlusAccount
De SlimmemeterPortal is een website waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik (gas en elektra). Het PlusAccount geeft u maandelijks een overzicht van uw verbruik. U kunt dan ook uw verbruik anoniem vergelijken met andere mensen in Zwolle. 

Ga naar www.slimmemeterportal.nl/zwolle/actie om u aan te melden voor de SlimmemeterPortal en het gratis Plusaccount.. 

Vragen?

Wilt u meer uitleg wat u allemaal op de verbruik pagina kunt zien? Kijk dan ook eens naar deze video.

Heeft u vragen over de inhoud van de actie? Ga dan naar de site van de SlimmemeterPortal. Daar vindt u allerlei veelgestelde vragen en antwoorden. Ziet u uw antwoord niet? Dan kunt u het contactformulier invullen.