Weezenlanden-Noord

In Weezenlanden-Noord maken onze 180 woningen plaats voor zo'n 500 nieuwe sociale huurwoningen, vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Het wordt een gevarieerd aanbod van (starters)appartementen tot gezinswoningen en penthouses.  Zo'n 280 woningen worden sociale huurwoningen. Daarvan zijn de eerste 107 gebouwd in de eerste fase. De overige woningen worden verdeeld over de tweede fase.

Leuke en interessante linkjes

  • Virtueel door de nieuwe wijk lopen? Klik hier.

  • Er is een speciale website gemaakt,  www.deweezen.nl, waar meer informatie te vinden is over de plannen voor het gehele gebied. Ook informatie over dure huur- en koopwoningen is hier binnenkort te vinden.

  • Zien wat er nu gebeurt op de bouwplaats? Klik hier.

  • Er is een tijdcapsule geplaatst in gebouw A. Nieuwsgierig? Klik hier!

Onze sociale huurwoningen

Door allerlei factoren, zoals de nieuwe parkeerhub, aangepaste Nederlandse regelgeving en de onrust in de wereld, kunnen de plannen aangepast worden. Daardoor krijgen wij in de eerste fase van het plan zeker 2 appartementengebouwen (gebouw A -Evi en gebouw E-Charlie). In de eerste plannen waren dat nog 3 appartementengebouwen, maar het lijkt er nu op dat de 18 apprtementen in gebouw D (Mees) toch koopappartementen gaan worden.

Gebouw A/Evi:

63 appartementen    Zie hier een sneak preview!

Gebouw E/Charlie:

44 appartementen

Gebouw D/Mees:

18 appartementen, dit worden waarschijnlijk koopappartementen. 


Is er meer bekend over de planning van de 2e fase? Dan is de informatie op onze website te vinden.