Kom als technisch woningbeheerder bij ons werken

Bij de afdeling Vastgoed komt er de komende periode ruimte voor een Technisch Woningbeheerder. Als technisch woningbeheerder ben je verantwoordelijk voor het goede onderhoud van onze woningen (ca 2800 woningen). Dit onderhoud wordt uitgevoerd door onze onderhoudspartners.

Belangrijk is dat we sinds dit jaar werken we aan een Resultaat Gerichte Samenwerking in het Vastgoedonderhoud (RGS) met 2 onderhoudspartners die vorm geven aan het dagelijkse en planmatige onderhoud.

Naast deze samenwerking zijn er meerdere andere contracten. Daarnaast besteden we verduurzamings-/onderhoudsprojecten soms ook separaat aan. Als technisch woningbeheerder ben je onderhandelingsvaardig en vanzelfsprekend continue in gesprek met partners over gewenste kwaliteit, bewonerstevredenheid. Ook ben je sparringpartner voor de technisch gekozen oplossing. Je bent verantwoordelijk voor de goede onderhoudsbegroting. We werken met een meerjaren onderhoudsbegroting, zodat we weten dat er de komende jaren voldoende geld beschikbaar is om het onderhoud te kunnen uitvoeren. 
Het gaat dus om een brede functie waarin vele facetten van het vastgoedonderhoud samenkomen. Fijn als de kandidaat voldoende technische kennis heeft, een plus als er ook  interesse is in duurzaamheid en aanverwante zaken die te maken hebben het onderhoud van corporatiewoningen. Dit maakt de functie leuk en uitdagend.

Ben jij je aan het oriënteren op een leuke vastgoedbaan bij een corporatie? Stuur dan je cv en motivatie naar onze manager Vastgoed Erik van der Linden, e.vanderlinden@openbaarbelang.nl. Je kunt Erik, liefst in de ochtend, ook eerst bellen via 06 1545 07 91 om meer te horen over de functie van Technisch Woningbeheerder.