Haakmos 76 met voorrang te koop

Interesse om een ruime eengezinswoning in Stadshagen te kopen? En huurt u nu van Openbaar Belang? Maak dan gebruik van de koopvoorrang regel om Haakmos 76 te kopen!

De huidige woningmarkt is best ingewikkeld voor startende kopers. Woningen in het goedkopere segment zijn vaak al bijna verkocht op het moment dat ze de verkoop in gaan. Lastig om er op tijd tussen te komen. Daarom heeft Openbaar Belang een nieuwe voorrangsregel voor haar huurders: met voorrang een woning van Openbaar Belang kopen. Dat gaat niet om de eigen huurwoning.

Op dit moment staat de ruime eengezinswoning aan Haakmos 76 in Stadshagen met koopvoorrang in de verkoop. Deze kan met voorrang door een huurder van Openbaar Belang gekocht worden.

Hoe werkt het? Zodra Openbaar Belang een woning te koop aanbiedt, komt deze via Edwin van Vilsteren Makelaars op Funda. Ook zijn de koopwoningen op de site van Openbaar Belang vinden. Een huurder van Openbaar Belang krijgt 14 dagen voorrang bij het kopen van deze voormalige huurwoning. Zijn er 2 of meer huurders die de woning willen kopen? Dan kijken wie het langst op het huidige adres woont. Degene met de langste woonduur heeft de eerste keus. Lees hier meer over de koopvoorrangregeling.