Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Energie maakt je warm

Doe mee en maak kans op € 1.000,-

In november 2011 is 'Energie maakt je warm' van start gegaan. Doel van het project is om samen met bewoners de energierekening omlaag te brengen. Wilt u besparen op uw energieverbruik? Doe dan mee samen met uw buren! U krijgt tips en ondersteuning hoe u de meeste energie bespaart. Met deze tips kunt € 200,- besparen op uw jaarlijkse energierekening. En u draagt een steentje bij aan een beter milieu.

 

Voor 'Energie maakt je warm' zoeken we een aantal enthousiaste en gedreven inwoners die willen helpen dit project te realiseren. Er is geen voorkennis nodig om mee te doen, wel de motivatie om anderen in de wijk enthousiast te maken over energiebesparing. Bewoners die meedoen krijgen onder andere een gratis training over energiebesparing, gratis energiebesparende hulpmiddelen en zij maken kans op een wijkprijs van € 1.000.

 

'Energie maakt je warm' is een initiatief van Natuur en Milieu Overijssel, de drie Zwolse woningcorporaties SWZ, deltaWonen en Openbaar Belang en de gemeente Zwolle. Meer over 'Energie maakt je warm' leest u in de bijgaande folder. Heeft u interesse, neem dan contact op met Wijnand Jonkers van Natuur en Milieu Overijssel op telefoonnummer (038) 425 09 66 of ga naar de website van Natuur en Milieu Overijssel.

 

 

Sleutels kwijt?