Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Vacatures

Werken bij Openbaar Belang

‘Samen werken voor mensen’ komt niet alleen terug in wàt we doen, maar ook in hoe we het doen. Waarden als persoonlijk, betrokken, verbindend en zelfbewust zijn leidend. De inzet van ons personeel is essentieel bij de uitvoer van het beleid. Zonder onze mensen kunnen ambities niet worden waargemaakt. 

Openbaar Belang is een actieve woningcorporatie in Zwolle die ongeveer 2.600 woningen en garages verhuurt. Onze kernwaarden persoonlijk, betrokken, verbindend en zelfbewust staan centraal bij het benaderen van onze klanten en relaties. Wij zien graag dat elke klant zich thuis voelt in zijn of haar woning en woonomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat prettig wonen nog een heel stuk verder gaat dan de woning alleen. Mensen wonen pas echt goed als ze zich prettig voelen, samen met hun naaste buren en overige buurtbewoners. Niet voor even, maar voor een langere tijd. ‘Samen Prettig Wonen’, dat is precies waar het bij ons om draait.
 

Op dit moment zoeken wij een
Medewerker financiën en verslaggeving (36 uur per week)