Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Stadshagen


Stadshagen is een jonge, levendige wijk waar veel wordt georganiseerd op het gebied van sport, cultuur en kindervermaak. In de wijk staat wonen, werken en recreëren centraal. Het nieuwe winkelcentrum met een kleurrijke mengeling aan grote en kleine winkels en tal van andere voorzieningen (Cultuurhuis, Bewegingshuis, Gezondheidshuis) brengen sfeer en gezelligheid. Stadshagen ligt dicht tegen het natuurgebied aan.

 
Bankje voor Bronsstraat, Gemaalpad en Karreveldstraat

Bankje voor Bronsstraat, Gemaalpad en Karreveldstraat

De bewoners van de Bronstraat, het Gemaalpad en de Karreveldstraat zijn zeer tevreden met hun kersverse bankje. Het nieuwe bankje draagt bij aan de leefbaarheid in de straat. Initiatiefneemster en tevens betrokken bewoonster Jeanette Ruiter kwam met dit idee en presteerde het om bij het overgrote deel van de bewoners steun te krijgen voor het idee.
Lees verder
Frisse ramen voor de Graspieperstraat

Frisse ramen voor de Graspieperstraat

Na een inventarisatie onder de bewoners door actieve en betrokken bewoonster Liedeke Reitsma is naar vorgen gekomen dat de bewoners graag de ramen van het complex wilden laten wassen. De ramen zitten op een dusdanige hoogte, dat men dit zelf niet kan doen. Professionele hulp werd ingeroepen. Met ondersteuning van Openbaar Belang.
Lees verder
Bewoners Reukgras organiseren gezellig kinderfeest

Bewoners Reukgras organiseren gezellig kinderfeest

Actieve en betrokken bewoners van het Reukgras, Hans en Ingrid Roelofs, Esther Winter en Ingrid en René Tollenaar hebben met hun initiatief voor een kinderfeest zowel de huurders als de kopers in de straat nader tot elkaar gebracht. Hans en Ellis willen met regelmaat gezamenlijke dingen organiseren in de buurt die bijdragen aan de leefbaarheid en het woongenot van de bewoners.
Lees verder
pagina 1 van 1
Uw buurtbeheerder:

Uw buurtbeheerder:

Richard Vinke

Meer informatie Stadshagen?

Kijk dan op de website van de

Gemeente Zwolle

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Vraag nu de nieuwsbrief aan.

Inschrijven