Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Kamperpoort


De Kamperpoort is een wijk met karakter aan de rand van de binnenstad. De wijk is van oorsprong een volksbuurt, net buiten de oude stadsgracht. De wijk ontleent zijn naam aan de stadspoort die vlakbij de wijk stond: de Kamperpoort, ook wel Voorsterpoort genoemd. Deze stadspoort bestaat inmiddels niet meer. De Kamperpoortbuurt wordt de komende jaren ingrijpend vernieuwd. Oude panden worden vervangen door nieuwe eengezinswoningen en appartementen.
 
Meer informatie over de Kamperpoort vindt u op de website van de gemeente Zwolle.
Kennis maken onder het genot van een barbecue

Kennis maken onder het genot van een barbecue

Sinds enkele maanden hebben de nieuwe bewoners hun intrek genomen in hun woning op het voormalige fabrieksterrein, de Feniks in de Kamperpoort. Voor buurtbewoonster Mien Theizen hét moment om een barbecue te organiseren waarbij bewoners van de nieuwe en oude buurt elkaar konden ontmoeten. Voor dit initiatief kon zij direct op de medewerking rekenen van de Buurtbeheerder, Ricardo Piqué van Openbaar Belang.
Lees verder
 Hoogstraat wint met schone tuin 'Samen Prettig Wonen-actie'

Hoogstraat wint met schone tuin 'Samen Prettig Wonen-actie'

De gezamenlijke tuin van de bewoners van de Hoogstraat kon naar eigen zeggen wel een opknapbeurt gebruiken. Met behulp van de Samen Prettig Wonen-actie van Openbaar Belang hebben de bewoners de tuin onder handen laten nemen. Met deze actie werden zijn winnaar van deze actie.
Lees verder
pagina 1 van 1

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Vraag nu de nieuwsbrief aan.

Inschrijven 

Uw buurtbeheerder:

Uw buurtbeheerder:

Mark Mulder