Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Betalingsproblemen

Het is vervelend om erachter te komen dat u een keer de huur niet kunt betalen. Om huurachterstand te voorkomen, denken we graag met u mee. Lees verder om te zien wat u het beste kunt doen en hoe Openbaar Belang u kan helpen.

 

Voorkom huurachterstand

U betaalt de huur vooruit, per de eerste van de maand. Maar wat als het een keer niet lukt om de huur op tijd te betalen? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. We proberen dan om samen met u tot een passende oplossing te komen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (038) 45 67 222 of via e-mail: teamincasso@openbaarbelang.nl. U voorkomt daarmee dat uw betalingsachterstand oploopt en dat de vordering wordt doorgestuurd naar een deurwaarder. Dit met extra kosten als gevolg.

 

Wat gebeurt er als u 1 maand huurachterstand heeft?

De gemeente Zwolle wil mensen met betalingsachterstanden zo vroeg mogelijk helpen, daarom kan het zijn dat u bezocht wordt door een medewerker van het Sociaal Wijkteam als u 1 maand huurachterstand heeft. Klik hier om meer te lezen.

 

Sleutels kwijt?