Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst beschrijft alle afspraken tussen de huurder en de verhuurder. Hier leest u welke afspraken dat zijn.

 

Huurovereenkomst

Als u de sleutel van uw nieuwe huurwoning krijgt, tekent u ook de huurovereenkomst. Dit contract en het bijgevoegde huurreglement beschrijven de rechten en plichten van u als huurder. Hierin staat dat u bepaalde zaken van Openbaar Belang mag verwachten. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderhouden woning en hulp bij reparaties. Op onze beurt verwachten wij ook wat van u. Bijvoorbeeld dat u uw woning en tuin/balkon netjes en schoon houdt. Een voorbeeld van het huurreglement voor zowel een zelfstandige woonruimte als een onzelfstandige woonruimte voor studenten vindt u hieronder. 

  

Hoofdhuurders en medehuurders

De hoofdhuurder is degene met wie de huurovereenkomst is aangegaan. Bent u getrouwd? Heeft u een geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract? Dan is uw partner automatisch medehuurder. Als hoofdhuurder of medehuurder heeft u rechten bij het vertrek of overlijden van uw partner. 

 

 
 

Sleutels kwijt?