Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Weezenlanden-Noord

Project Weezenlanden-Noord, complex 8

(Schuurmanstraat en Wiecherlinckstraat)

 

Openbaar Belang wil een structurele oplossing voor de vocht-, schimmel en tochtproblemen in de 180 woningen aan de Schuurmanstraat en Wiecherlinckstraat. Omdat de gevolgen ingrijpend zijn, is er de afgelopen maanden (nogmaals) onderzoek gedaan naar de mogelijkheid van renovatie. Bij alles wat is onderzocht, is gekeken naar wat de gevolgen zijn voor de bewoners, de woningen en de financiën.

Uiteindelijk is besloten om de 180 woningen te slopen en minimaal 230 nieuwe sociale huurwoningen terug te bouwen. De huidige bewoners hebben de garantie om terug te keren naar deze nieuwbouw.

Op donderdag 14 juli 2016 heeft Openbaar Belang tijdens een bewonersavond aan haar bewoners verteld wat het besluit is, de toelichting hierop en welke stappen de komende periode gezet gaan worden.

Met een bakfiets is Openbaar Belang meerdere keren de wijk ingegaan om op die manier informatie bij de bewoners op te halen om zo tot een goed Stedenbouwkundig Plan te komen.

Alle informatie over dit project is te lezen in onderstaande nieuwsbrieven.

 

Nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 26 februari 2018
Uitnodiging bewonersavond Weezenlanden-Noord 20 februari 2018
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 6 december 2017
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 11 juli 2017
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 21 juni 2017
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 29 maart 2017
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 20 december 2016
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 27 oktober 2016
Nieuwsbrief Weezenlanden-Noord 15 juli 2016