Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Schimmelproblemen

Zo houdt u schimmel in de badkamer langdurig buiten de deur

Ieder huis, oud of nieuw, heeft te maken met schimmels. We kennen allemaal de zwarte vervuiling in de badkamer. Wist u dat een gezin van twee volwassen en twee kinderen op een dag maar liefst 15 liter water produceert? Daar valt nauwelijks tegenop te ventileren. Openbaar Belang wil haar bewoners extra ondersteuning geven bij het beperken van dit schimmelprobleem. Een oplossing die bewezen, veilig en eenvoudig is.

 

Daarom hebben wij contact gezocht met Inducoat, een verffabrikant die zich uitsluitend richt op schimmels en bacteriën. De verf van Inducoat wordt in veel landen gebruikt en heeft zich bewezen als een verf die langer bestandig is tegen zwarte schimmels. Het is bovendien veilig in gebruik. In principe levert Inducoat alleen aan de professionele gebruiker. Dankzij onze goede relatie heeft Openbaar Belang met deze fabrikant een speciale gebruikersset kunnen ontwikkelen. Hiermee kunt u langdurig de nare schimmel buiten de deur houden.

In de gebruikersset zit:

  • Inducoat Fungi Indoor wit (1 liter)
  • Inducoat Cleaner spray
  • Wegwerpkwast
  • Verfbakje groot Verfroller (20 cm)
  • Afdekfolie dun (4x5 meter)
  • Rol afplaktape (25 mm breed)

De set kost € 49,95 en op te halen bij het kantoor van Openbaar Belang zolang de voorraad strekt. U kunt pinnen op ons kantoor, contante betaling is niet mogelijk.

Sleutels kwijt?