Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Reparaties

Altijd reparatie melden

In ieder huis gaat er wel eens iets kapot of mis. Dat kan een storing zijn van de cv, een kapotte afvoer of een lekkende kraan. U weet zelf als eerste of iets in de woning niet werkt en gerepareerd moet worden. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat wij direct aan de slag kunnen.

U kunt uw reparatieverzoek op verschillende manieren doorgeven, via:

Na het doorgeven van het reparatieverzoek wordt u op werkdagen binnen 24 uur gebeld door één van onze aannemers of installateurs. Zij maken met u een afspraak op een dag en een tijd die u het beste uitkomt. De aannemer of installateur komt vervolgens op afspraak bij u langs om de reparatie uit te voeren.

 

Spoedreparaties

Heeft u een probleem dat direct moet worden verholpen? Denk daarbij aan een cv- of stroomstoring, glasschade of een grote verstopping? Spoedreparaties kunt u alleen telefonisch doorgeven. Voor spoedreparaties zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonummer (038) 45 67 222. 

 

 

 

Heeft u een spoedreparatie?

Deze kunt u alleen

telefonisch doorgeven:

(038) 45 67 222

Sleutels kwijt?