Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Zaterdag 4 november Huurdersdag 2017

10 oktober 2017 - Algemeen

Op zaterdag 4 november organiseren de Zwolse huurdersorganisaties (Bewonersraad deltaWonen, De Woonkoepel én de Centrale Huurdersraad) een dag voor alle huurders in Zwolle.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in zwolle

Tijdens deze Huurdersdag praten zij u bij over diverse onderwerpen. Dit gebeurt in verschillende presentaties en daarvoor hebben de huurdersorganisaties diverse sprekers uitgenodigd.

Daarnaast kunt u informatiestands bezoeken waar u informatie kunt krijgen over o.a. energiebesparing, passend toewijzen en sociale wijkteams.

 

Lees verder
Meerdere schulden? Wij kunnen u nu nog beter helpen!

Meerdere schulden? Wij kunnen u nu nog beter helpen!

27 september 2017 - Algemeen

Openbaar Belang wil mensen met schulden graag helpen een oplossing te vinden. Daarom doen we mee met het project ´Vindplaats Schulden´ van de gemeente Zwolle. Doel van dit project is om mensen met schulden sneller en eerder te helpen. Want zo kunnen grotere (schuld)problemen voorkomen worden.

Lees verder
Sjoerd Quint als directeur-bestuurder aan de slag

Sjoerd Quint als directeur-bestuurder aan de slag

07 september 2017 - Algemeen

Deze week is Sjoerd Quint gestart als directeur-bestuurder bij Openbaar Belang. Sjoerd heeft ruime ervaring binnen de volkshuisvesting. De afgelopen 4 jaren heeft hij als adjunct-directeur gewerkt bij collegacorporatie deltaWonen. De jaren daarvoor was hij werkzaam als directeur ontwikkeling & beheer bij Woningcorporatie Dudok Wonen. En daarnaast heeft hij de nodige ervaring in de vastgoedwereld opgedaan.

Lees verder
12 eengezinswoningen op prachtige locatie in verhuur

12 eengezinswoningen op prachtige locatie in verhuur

06 september 2017 - Algemeen

Openbaar Belang bouwt 12 eengezinswoningen op een zeer aantrekkelijke stukje Zwolle: het voormalige Isalaterrein. Alle woningen hebben een huur onder de huurtoeslaggrens. De woningen komen te liggen aan de nieuwe straten Thoden van Velzenstraat en de Grijpswaldstraat. Wilt u ook wonen in het hart van de stad? Reageer dan ook vandaag in De Woningzoeker op één van onze eengezinswoningen!

Lees verder

Schulden? Wij kunnen u nu nog beter helpen!

21 juli 2017 - Algemeen

Mensen met schuldproblemen vinden het vaak moeilijk om hulp te zoeken of te vragen. Toch is het belangrijk om bij huurachterstand en andere betaalproblemen snel goede hulp te krijgen. Want zo kunnen grotere (schuld)problemen voorkomen worden. Daarom wil Openbaar Belang huurders met betalingsproblemen zo goed mogelijk helpen.

Lees verder

Jaarverslag 2016

14 juli 2017 - Algemeen

Wij zijn trots op onze prestaties die we in 2016 hebben gerealiseerd. In ons jaarverslag staan de talrijke onderwerpen waar we het afgelopen jaar met veel aandacht en energie aan hebben gewerkt.

Lees verder
pagina 1 van 20
ouder

Kies categorie

Wilt u direct het laatste nieuws over een specifiek onderwerp? Kies dan hier de juiste categorie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Vraag nu de nieuwsbrief aan.

Inschrijven