Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord

Nieuws

Officiƫle start bouw woningen Van Pallandtmarke

Officiƫle start bouw woningen Van Pallandtmarke

08 december 2017 - Algemeen

De bouwhekken zijn al een tijdje zichtbaar en ook zijn er al werkzaamheden uitgevoerd. De eerste contouren van de woningen zijn zelfs al zichtbaar. Kortom, er wordt volop gebouwd aan de Van Pallandtmarke. En dat vieren we graag met de omwonenden, betrokkenen en bouwer Nijhuis Bouw. Het knallen van een champagnefles tegen de gevel van de eerste woning was het symbolische startsein.

Lees verder
Mooie uitkomsten voor Openbaar Belang bij de Aedes-benchmark!

Mooie uitkomsten voor Openbaar Belang bij de Aedes-benchmark!

23 november 2017 - Algemeen

Openbaar Belang levert goede dienstverlening en verantwoorde bedrijfsvoering. Dat tonen de prima resultaten van de Aedes-benchmark aan.
“‘De benchmark geeft ons inzicht hoe het gaat. De letters zijn prima, maar wij blijven sturen op de inhoud. Het is een resultaat waar we van kunnen leren,” zegt directeur-bestuurder Sjoerd Quint. “Daarnaast is het natuurlijk heel mooi dat de uitkomsten aangeven dat we goed meekunnen met de andere corporaties. Maar we blijven ook ruimte voor verbeteringen zien, met name bij de prestatievelden ‘Huurdersoordeel’ en ‘Beschikbaarheid & betaalbaarheid’.”

 

Lees verder
Schone dakgoten

Schone dakgoten

02 november 2017 - Algemeen

Bewoners worden geïnformeerd wanneer de schoonmaak van de dakgoten bij hun woning start. Op het moment dat uw woning aan de beurt is, doet rioleringsbedrijf Van der Velden Rioleringsbeheer Almelo b.v.  een kaartje in uw brievenbus met daarop de informatie wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Voor het reinigen van de dakgoten hoeft u niet thuis te blijven. Het is niet mogelijk om de datum en tijdstip exact aan te geven, wel wordt de week genoemd waarin de dakgoten schoongemaakt worden.

Lees verder

Zaterdag 4 november Huurdersdag 2017

10 oktober 2017 - Algemeen

Op zaterdag 4 november organiseren de Zwolse huurdersorganisaties (Bewonersraad deltaWonen, De Woonkoepel én de Centrale Huurdersraad) een dag voor alle huurders in Zwolle.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Nieuwe Buitensociëteit in zwolle

Tijdens deze Huurdersdag praten zij u bij over diverse onderwerpen. Dit gebeurt in verschillende presentaties en daarvoor hebben de huurdersorganisaties diverse sprekers uitgenodigd.

Daarnaast kunt u informatiestands bezoeken waar u informatie kunt krijgen over o.a. energiebesparing, passend toewijzen en sociale wijkteams.

 

Lees verder
Meerdere schulden? Wij kunnen u nu nog beter helpen!

Meerdere schulden? Wij kunnen u nu nog beter helpen!

27 september 2017 - Algemeen

Openbaar Belang wil mensen met schulden graag helpen een oplossing te vinden. Daarom doen we mee met het project ´Vindplaats Schulden´ van de gemeente Zwolle. Doel van dit project is om mensen met schulden sneller en eerder te helpen. Want zo kunnen grotere (schuld)problemen voorkomen worden.

Lees verder
Sjoerd Quint als directeur-bestuurder aan de slag

Sjoerd Quint als directeur-bestuurder aan de slag

07 september 2017 - Algemeen

Deze week is Sjoerd Quint gestart als directeur-bestuurder bij Openbaar Belang. Sjoerd heeft ruime ervaring binnen de volkshuisvesting. De afgelopen 4 jaren heeft hij als adjunct-directeur gewerkt bij collegacorporatie deltaWonen. De jaren daarvoor was hij werkzaam als directeur ontwikkeling & beheer bij Woningcorporatie Dudok Wonen. En daarnaast heeft hij de nodige ervaring in de vastgoedwereld opgedaan.

Lees verder
pagina 1 van 20
ouder

Kies categorie

Wilt u direct het laatste nieuws over een specifiek onderwerp? Kies dan hier de juiste categorie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven? Vraag nu de nieuwsbrief aan.

Inschrijven